| Konu: Koray YÖNDEM ( egzotikforum.forumdizini.com Admin ) Çarş. Tem. 06 2011, 23:34 | |
|
 | |  | | Adım,Soyadım Koray Yöndem , Yaşım : 18 , Doğum Yeri Ordu , Yaşadığı İl : İstanbul/Türkiye
İnternet Sektöründeki hayatımdan başlamak istiyorum öncelikle 2008 yılında atıldım , en başta haber siteleri falan çocuktuk o zamanlar sonradan online oyunlar oynamaya başladım sonra knight online private server kurdum başarısızlığım olmuştur 5 kere kurduğum private knight serverlerinde ama sonradan 2 kurduğum 2 serverla ticareti tamamen ögrendim ve para kazandım sonradan güvenlik açığı ile karşı karşıya kaldık ve kapatmak zorunda kaldık sonra counter strike server kiraladım bir süre eğlenmek için oynadım hemde clanın sitesini kurdum ve hala açık hitide yükseliyor gün geçtikçe buda şuan ücretsiz ama inşallah bu forum gibi ücretli yapmayı birgün düşünüyorum...[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] forum kurdum bayadır açıktı çok ugraştım ögrenmek için html kod , vbulletin sistemi çok kafa yordum sonunda %90 ögrendim gibi yine biraz daha çalışmam lazım tabikide neyse sonra forum ücretli açmayı düşündüm ve bu forum u açtım hiti orta seviyede ama gün gelecek hit yüksek ziyaretçimiz,paylaşımcımız ve sevenimiz daha çok olacağına inanıyorum. şuan internet üzerinden sadece egzotikforum.forumdizini.com ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] web sitem var ugraştıgım yakın bir süredede counter strike server ve knight online private server açmayı düşünüyorum...
Hayatımın özeti ise 5 yaşında ordudan istanbula geldim ve ilkokul , orta okul , düz lise derkeeen düz liseden sonra meslek lisesine geçiş yaptım staj görmekteyim özel bilgisayar satış ve teknik destek firmasında açıkögretimede yazılmayı düşünüyorum ardından inş üniversite...
Benim Şuanlık Yazarlık Yaptığım Yerler Ve Ulaşabileceğiniz Sosyal Ağlar ....
- Koray Yöndem Sosyal Ağlar -
Formspring : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Twitter : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Facebook : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Live Messenger & E-Mail : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
G-Mail : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
- Koray Yöndem Sahip Olduğu Şuan Siteler Ve Bazı Sitelerdeki Editörlükleri -
EgzotikForum.Net : ( [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] )
EgzotikForum.Net : egzotikforum.forumdizini.com ( Admin , Forum Editör , Sahibi , Müşteri Hizmetleri , Reklam Satış Temsilcisi )
UnrealClanProcs.Tr.gg : ( Web Site Editör )
-Koray Yöndem Şuan Sahip Olduğu Online Oyun Serverleri Ve Game Master Olduğu Online Oyunlar -
-Şuan Yok- | |  | |  |
|
|